C. (Kees) Baggerman

C. (Kees) Baggerman

Predikant

Wie ben ik?
Mijn naam is ds. Kees Baggerman, geboren 1975, sinds 2017 predikant in Krimpen aan den IJssel bij de IJsseldijkkerk, de oude dorpskerk aan de dijk.

Wat bied ik?
Als dominee praat ik met mensen, gelovig of ongelovig, jong of oud, over allerlei dingen van het leven. Hoe ga ik om met ziekte? Hoe moet het als ik ouder word?, Wat is de zin van mijn bestaan?, Hoe houd ik in mijn gezin alles draaiende? Maar ook vragen over het sterven, en of er daarna wat is, kunnen aan bod komen.

Wat kun je daaraan hebben?
Het kan helpen om de dingen waar je mee zit eens aan een ander voor te leggen. Ik bied geen dwingende oplossingen, maar kan je wel helpen om je keuzes beter af te wegen en eigen beslissingen te nemen. Ik wil je niet in een richting sturen, maar je wel helpen om je richting te bepalen.

Hoe werk ik?
Meestal ga ik bij mensen thuis op bezoek zodat je in alle rust kunt praten. Eventueel kan dat natuurlijk ook op een andere plek.

Contact?
Per email , dominee@ijsseldijkkerk.nl, per telefoon 0180 – 76 16 61.

Zie ook website IJsseldijkkerk: http://www.ijsseldijkkerk.nl/

.

.

.

.

Terug