Zehra Unal

Zehra Unal

geestelijk verzorger

Wie ben ik?
Ik ben Zehra Unal, theoloog en geestelijk verzorger gespecialiseerd op het gebied van Islam. Daarnaast ben ik een psychosociaal counsellor, familie en relatie therapeut.

Wat bied ik?
Ik bied hulp, begeleiding, ondersteuning en advies voor uiteenlopende psychosociale, ethische en zingeving klachten, problemen en vraagstukken.
Ik begeleid mensen met levens – en geloofsvragen, zingevingsproblemen en ethische keuzes, emotionele en relatie problemen, het verwerken van ingrijpend verlies, identiteitsproblemen en -crisis, overspannenheid, burn-out en/of stressklachten, omgaan met het verleden of juist met het heden, met omgaan met emoties als; verdriet, schaamte, angst of woede.

Wat kun je daaraan hebben?
U leert in een aantal gesprekken ( 3-6) met u klacht , problemen of hulpvraag om te gaan en u emotioneel gevoelsmatige problemen worden opgelost of verhelderd.

Hoe werk ik?
Ik werk volgens een holistische levensvisie met als uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Daarnaast werk ik vanuit een Islamitische mens- en levensvisie en identiteit. Ik werk vanuit huis. Als de mobiliteit het niet toelaat, kom ik aan huis.

Hoe kun je met mij contact opnemen?
Per mail zehraunal@hotmail.nl

.

.

.

.

Terug