Jan Bert de Rijke

Jan Bert de Rijke

Predikant

Jan Bert de Rijke

Wie ben ik?
Ik ben Jan Bert de Rijke. Sinds 1990 ben ik predikant binnen de Gereformeerde kerken (Vrijgemaakt) en sinds 2001 woon ik met vrouw en kinderen in Krimpen aan den IJssel , waar ik predikant ben van de Immanuelkerk, Estafette 1.

Wat bied ik? ( thema’s waar je met mij over kunt praten)
Ik begeleid mensen over de hele breedte van het leven. Denk hierbij aan levensveranderingen (bijvoorbeeld uit de kast komen), kinderloosheid, huwelijksproblematiek, ernstige ziekte, ouderdom, sterven en rouw en andere momenten waarop zingevingsvragen omhoog komen. Ik hoop je te kunnen helpen om je persoonlijke situatie zelf te leren zien en te ervaren in het licht en de lijn van Gods evangelie.

Wat kun je daaraan hebben?
Het doel van mijn begeleiding is dat je weer zelfstandiger verder kunt leven omdat je je gehoord, gezien en getroost voelt en daardoor een nieuw evenwicht in je leven kunt ontdekken. In het geval van sterven hoop ik dat mijn begeleiding je helpt vol vertrouwen het leven los te laten.

Hoe werk ik?
Ik heb de gewoonte bij de mensen thuis te komen omdat ze zich daar vaak het meest op hun gemak voelen. Maar desgewenst kunnen we altijd ergens anders afspreken. Over een periode van maximaal zes gesprekken wandel ik een stukje met je op in je leven.

Contact?
Per email jbdr@planet.nl, per telefoon 06-46370935

Zie ook website GKV Immanuelkerk: http://www.gkv-krimpen.nl/

.

.

.

.

Terug